Αυτόματη μετατροπή Greeklish σε Ελληνικά!

Στις ιστοσελίδες αυτές μπορείτε να κάνετε χρήση της online υπηρεσίας αυτόματης μετατροπής από Greeklish σε Ελληνικά για να μετατρέψετε τα κείμενά σας ή ακόμα και ολόκληρες ιστοσελίδες, ενώ θα βρείτε μερικά εξαιρετικά Gadgets για να ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας, στην προσωπική σας ιστοσελίδα, στο blog, ή ακόμα και στο forum που διατηρείτε.

Μετατρέψτε τα κείμενά σας εντελώς δωρεάν μέσα από την Διαδικτυακή Υπηρεσία που παρέχεται από την innoetics. Βασισμένη σε τεχνολογία που "κατάγεται" από το Ινστιτούτο Επεξεργασία του Λόγου-Ε.Κ. "Αθηνά", η συγκεκριμένη υπηρεσία αναλαμβάνει να μετατρέψει οποιονδήποτε τύπο Greeklish σε σωστά και ορθογραφημένα Ελληνικά, ταχύτητατα και με εξαιρετική ακρίβεια! Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την Τεχνολογία που βρίσκεται πίσω από την υπηρεσία αυτή, μπορείτε να ανατρέξετε στην αντίστοιχη Ιστοσελίδα.

Εντελώς δωρεάν επίσης διατίθενται διαδικτυακά Gadgets τα οποία μπορείτε να ενσωματώσετε στις σελίδες σας, γρήγορα και εύκολα, και με τα οποία μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μετρέψετε τα κείμενά σας, εσείς ή οι επισκέπτες του ιστοτόπου σας. Εργαλεία με τα οποία θα μπορείτε πλέον να απαλλαγείτε από τα Greeklish μια για πάντα!

Τέλος, μπορείτε να βρείτε μερικά ενδιαφέροντα Στατιστικά Στοιχεία αναφορικά με τα Greeklish, όπως είναι οι συχνότερες λέξεις, οι συχνότεροι τύποι Greeklish, αλλά και χώρες στις οποίες χρησιμοποιούνται περισσότερο.

Μην διστάσετε να Επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε σχόλιο ή παρατήρηση.

Greeklish-to-Greek

Πλοηγηθείτε χωρίς Greeklish!

Αν μια σελίδα ή ένας ιστότοπος περιέχει πολλά κείμενα σε Greeklish και θέλετε να πλοηγηθείτε σε αυτόν χωρίς τον "πονοκέφαλο" των Greeklish, τότε δεν έχετε παρά να βάλετε την διεύθυνση της σελίδας στο κουτάκι, που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία της σελίδας.
Από εκεί και πέρα, απλά πλοηγηθείτε όπου θέλετε φορώντας τον "μανδύα" της αυτόματης μετατροπής από Greeklish σε Ελληνικά, που σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν!

Δωρεάν εργαλεία για τον ιστότοπό σας!

Τι θα δίνατε για να μπορείτε να ενσωματώσετε την υπηρεσία αυτή στην ιστοσελίδα σας; Τι λέτε για... τίποτα;
Απλά αντιγράψτε το κομμάτι κώδικα από την σελίδα των Gadgets στην σελίδα σας και δώστε την επιλογή στους επισκέπτες σας να μετατρέψουν οποιοδήποτε κείμενο από Greeklish σε σωστά Ελληνικά!

Σημείωση

Η innoetics, οι συνεργάτες της και οι πάροχοί της δεν φέρουν καμία ευθύνη για το είδος ή το περιεχόμενο των διαφημιστικών μηνυμάτων που εμφανίζονται στις ιστοσελίδες, καθώς αυτά παράγονται αυτόματα.